Lagrade filer i Internet Explorer

För att säkerställa att de senaste upplagorna av sidorna visas:

1. Markera rullgardinsmeny verktyg»internet-alternativ....
  2. Välj flik allmänt.
  3. Markera inställningar i sektion tillfälliga internetfiler.
  4. Tillse att inställningen för kontrollera om det finns senare versioner av lagrade sidor är som följer. (Det verkar som om inställning "automatisk" också fungerar väl.)

"Kontrollera om det finns senare versioner av lagrade sidor": "varje gång sidan besöks" ikryssad.