Mozilla Firefox

Mozilla Firefox rankas faktiskt som nummer ett av Galleri.nu. Skillnaderna mot Internet Explorer är relativt sublima, men de finns. Läs artikeln om Mozilla Firefox. Eftersom majoriteten av besökarna använder Internet Explorer, får dock MFF finna sig i att spela andrafiolen, när det gäller design. Hittills har det inte funnits ett enda tillfälle då MFF inte visat en sida på Galleri.nu 100 % korrekt. Gamla Netscape och Opera kommer inte i närheten av sådana siffror.

Mozilla Firefox "fabriksinställningar" fungerar utmärkt. Om sidorna trots detta inte fungerar som de ska, bör du ta en närmare titt på nedanstående åtgärdspaket.

Kompabilitet

Internet Explorer är en synnerligen konform läsare. Version 5.0 hade problem med linjestilar. Centrering av bakgrundsbilder fungerade inte heller korrekt, men Galleri.nu är nu kodat så att detta inte längre syns.

Ladda ner

Du kan ladda ner den senate versionen av Microsoft Internet Explorer genom att markera ikonen nedan.

Microsoft Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer och den officiella Get Microsoft Internet Explorer logotypen är varumärken registrerade av Microsoft Corporation i USA och andra länder.