Presentation i Opera

Det finns många inställningar som påverkar presentationen. Galleri.nu är designad för att visas så korrekt som möjligt med standardinställningarna. Om sidorna inte visas korrekt, kan nedanstående steg behöva genomföras för återställning.

HTML-styrd layout

1. Markera rullgardinsmeny arkiv»inställningar.
  2. Välj teckensnitt och färger»sidutseende i menyträdet.
  3. Tillse att inställningen för författarläge eller eget läge (beroende på förval) är som följer.

"Författarens stilmall" samt "författarens teckensnitt och färger" ikryssade.

Minsta fontstorlek

1. Markera rullgardinsmeny arkiv»inställningar.
  2. Välj teckensnitt och färger i menyträdet.
  3. Tillse att inställningen för egna teckensnitt/färger är som följer.

"Minsta teckenstorlek (pixlar)": 6.

Förvald zoomfaktor

1. Markera rullgardinsmeny arkiv»inställningar.
  2. Välj teckensnitt och färger»sidutseende i menyträdet.
  3. Tillse att inställningen för förvald är som följer.

"Förvald zoomfaktor": 100%.

Aktuell zoomfaktor

1. Markera rullgardinsmeny visa»zoomfaktor.
  2. Tillse att inställningen är som följer.